Handboek

The printed Handbook is also available in the Garden House together wil a hardbox fle full of  brochures on all kinds of local activities and roadmaps (walks; bike tours, car). Here is the online version.

Bij aankomst en vertrek
Parkeren
Parkeren is gratis en er is eigenlijk altijd wel plaats. Het straatje naast de tuin is erg nauw. Beter is het om onderlangs de dijk te parkeren; direct voor ons huis dus.
Via het tuinhek in het straatje of via het bruggetje voor het huis komt u in de tuin. Het tuinhek is meestal iets gemakkelijker.

Als er bij uitzondering geen parkeerruimte is dan is er waarschijnlijk wel plaats op het parkeerterrein van de sportvereniging (links af op de Schellingwouderdijk en dan na 60 m links naar beneden).
Sleutels
U krijgt sleutels van de voordeur, de binnendeur en van de fietsen.
De voordeur heeft een driepuntsslot en kan alleen op slot nadat u de klink eenmaal stevig omhoog heeft gedraaid. 'sNachts en als u het huisje verlaat moet de buitendeur uiteraard op slot.
Ingang
In het halletje staat een brandblusser en een branddeken
Formaliteiten-nachtregister; ID
In dit handboek is een blanco formulier voor het nachtregister. Kunt u dit na aankomst invullen?
Borgsom
Bij aankomst heeft u wellicht al de borgsom betaald (€250). Maar als dit nog niet het geval is, dan graag alsnog. Bij vertrek ontvangt u de borgsom terug na aftrek van eventuele verschuldigde bedragen (zie huurovereenkomst , C). De borg ontvangt u in contanten terug indien ook contant betaald, maar anders binnen enkele dagen via de bank. Bij boeking via AirBNB of FlipKey ontvangt u de borg via hen terug.
Roken
Roken is alleen buiten toegestaan. Graag wel een asbak gebruiken. Een blikje is wel zo handig ivm de wind
Gastenboek/review
U weet hoe lastig het maken van een keuze voor een huisje soms kan zijn. Uw commentaar helpt enorm, en niet alleen toekomstige gasten, maar voor ons is feedback ook heel prettig. Dat kan ook mondeling of via het gastenboek dat bij de boekenkast ligt. Na vertrek ontvangt u meestal van de bemiddelingsorganisatie een verzoek voor een "review". Bij voorbaat dank voor uw moeite.

 

---
laatst bijgewerkt: 2013-04-15